Home
Colofoon
Wie zijn wij?
Geschiedenis
Agenda
Wie is wie?
Gezocht!
Foto's
Pietenband
Contact
Sitemap
Interessante links

 

Blaaskapel "de Rijntappers"

Blaaskapel “de RIJNTAPPERS” zoekt nieuwe collega muzikanten (m/v):

Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe leden welke onze vereniging willen komen versterken........

Voor het slagwerk (liefst zowel concerttrom en grote trom/bekkens) zijn "de Rijntappers" op zoek naar nieuwe leden om de huidige slagwerkers aan te vullen. Tevens voor de trompet-sectie nieuwe  collega's om een betere balans te krijgen met de overige secties; verder zoeken we versterking op alt-saxofoon, bariton en trombone (bij voorkeur muziek lezend in c-bassleutel).

In principe repeteren wij iedere dinsdag-avond van 20.30 - 21.45 uur in MFC "de Eendenkooi", Kooikerspad te Zoeterwoude. Belangstelling? Kom dan een keer kijken, en neem je instrument mee; van tevoren bellen is uiteraard verstandig.

Wij vragen enige kennis van het muzieknoten-schrift en een flinke dosis inzet; wij bieden veel gezelligheid en de mogelijkheid als muzikant een leuk stukje ervaring op te doen…...

Als ‘doelgroep’ mikken wij met deze oproep op muzikanten welke NAAST hun eigen (huidige) vereniging iets anders willen, waarbij wij beseffen dat jij op bijvoorbeeld speciale feestdagen (30 april, 05 mei en/of 03 oktober)  met je ‘eigen’ vereniging moet spelen en wij op deze data geen beroep op je kunnen doen….
Uiteraard zijn ook muzikanten welke recent (of natuurlijk langer geleden) met aktief blazen bij een vereniging zijn gestopt van harte welkom!

Ben je op dit moment niet in het bezit van een muziekinstrument, maar heb je toch idee om weer te gaan spelen….;
dit hoeft geen beletsel te zijn!

Voor informatie: bel even met Peter de Nie (071 – 589 41 83) of kom langs tijdens onze repetitie zoals hierboven vermeld.